آخرین عناوین
پربیننده ترین عناوین
|
چرا آمریکا به ایران حمله نمی کند؟!
ایالت متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده و صادر کننده اسلحه در جهان است و طبیعی است که هر عرضه ای برای ثبات نیازمند تقاضای مناسب است که آمریکایی ها با تلاش در این عرصه توانسته اند بازار سلاح را در جهان را به صورت نسبی در شرایط خوبی کنترل کنند.
شمال نیوز: مهدی مهدیان/ گزینه های روی میز، جمله نام آشنایی که با گذشت بیش از چهل سال از پیروزی انقلاب اسلامی دیگر ملت ایران تنها از آن برای تمسخر اکثر رئسای جمهور پیشین و فعلی آمریکا استفاده می کنند.وقتی گزینه جنگ نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از گزینه های روی میز آمریکا توسط رئسای جمهور این کشور به کار برده می شود اما در عمل به دلایل مختلف این اتفاق حتی در جنگ نیابتی هم اتفاق نمی افتد طبیعی است که مردم اغلب سیاسی ایران با گذشت بیش از چهل سال از این تهدیدات کلامی به چیزی جز طنز و شوخی نرسند. اما درباره عدم عملی شدن گزینه نظامی آمریکایی ها دلایل زیادی مطرح است که پشتیبانی مردم در بزنگاه های سیاسی و غیر سیاسی از نظام و البته قدرت مثال زدنی ایران در عرصه نظامی و پیشرفت و خودکفایی در این عرصه از مهمترین عوامل عقب نشینی آمریکایی ها از این گزینه محسوب می شود اما با توجه بیشتر به حوادث منطقه غرب آسیا مشاهده می کنیم که دلایل دیگری هم درباره ادعاهای بدون عمل آمریکایی ها که نشان از بزدلی و بعضا زیرکی آنها دارد، مطرح است. همانطور که می دانید کشور ایالت متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده و صادر کننده اسلحه در جهان است و طبیعی است که هر عرضه ای برای ثبات نیازمند تقاضای مناسب است که آمریکایی ها با تلاش در این عرصه توانسته اند بازار سلاح را در جهان را به صورت نسبی در شرایط خوبی کنترل کنند.
ایمیل مستقیم : info@shomalnews.com
شماره پیامک : 5000292393
working();
|
working();
|
« صفحه اصلي | درباره ما | آرشيو | جستجو | پيوند ها | تماس با ما » هرگونه نقل و نشر مطالب با ذكر نام شمال نيوز آزاد مي باشد